Wie MK Educatie is

Ons aanbod voor D&P

MK Educatie legt meer nadruk op de ‘V’ in vmbo van ‘voorbereiding en verkenning’. Door leerlingen vroegtijdig kennis te laten maken met het toekomstige werkveld en de wereld om hen heen, ontstaat de mogelijkheid om te ontdekken wat bij hen past. We doen dat in co-creatie met de scholen, zodat het daarnaast ook nog eens van toepassing op de regio is. 

Juist omdat de leerling centraal staat kunnen ze ontdekken waar ze affiniteit mee hebben, is er voldoende ruimte voor creativiteit, maar houden we ook rekening met de complexiteit van het doorlopen van alle profielmodules. We doen dat door te werken vanuit keuzevakken. Deze keuzevakken kunnen geheel naar wens gecombineerd worden. Dit maakt MK Educatie uniek in het aanbieden van onderwijs op maat.

Actie voor D&P-docenten

Wist je dat we een hele mooie actie hebben voor D&P-docenten? Je kunt nu namelijk voor een scherp tarief een keuze maken uit één van onze pakketten: Basis, Uitgebreid of Compleet. Bij de laatste twee zitten zelfs al onze cursussen inbegrepen! Als je contact met ons opneemt krijg je ook een halve dag gratis advies, zodat we kunnen kijken hoe dit het beste aansluit bij de behoeftes van jouw leerlingen.

 

Onze drie pakkeTten

Basis € 39,50
  • Profiel: bronnenboeken PM1-4 en digitaal
Uitgebreid € 69,50
  • Profiel + cursussen: alles digitaal
Compleet € 79,50
  • Profiel + cursussen: alles digitaal
  • Inclusief bronnenboeken PM1-4