Antwoord op maat
voor jouw onderwijsvraag

Wil je een hele nieuwe koers gaan varen of alleen het curriculum een update geven? De mooie ideeën die leven in jullie team nu écht omzetten in uitgewerkte plannen, in concrete lessen of materialen? Er is een breed scala onderwijsvraagstukken waarbij wij ondersteunen.

Ons advies is altijd een samenspel tussen school, onze adviseurs en ontwikkelexperts. Het creëren van draagvlak is een belangrijk onderdeel. Draagvlak bij alle betrokken: directie, management en team, en uiteraard leerlingen én ouders als klankbord. Ons vertrekpunt is de gezamenlijke behoefte aan goed, interactief onderwijs. We maken concepten concreet, geven vorm aan een curriculum, boren inspiratiebronnen aan en zoeken steeds de gezamenlijkheid.

Iedere school en ook iedere regio is anders. Wij lichten graag toe wat onze meerwaarde specifiek voor jou of jouw school kan zijn. Advies op maat dus.

In een persoonlijk gesprek bieden we je graag inzicht in de wijze waarop MK Educatie kan adviseren en ondersteunen. Bel of mail onze adviseurs voor meer informatie of een afspraak (online of bij jou op locatie).

advies