Leermiddelen
op maat

Overzichtelijk, compact, met korte teksten en veel ondersteunende afbeeldingen, interactief waar mogelijk en ruimte voor creativiteit van leerling én docent. Dit typeert onze leerlijnen voor het voortgezet onderwijs.

Adviestrajecten kunnen ondersteund worden met de inzet van deze middelen, maar ook met methodes van andere uitgeverijen of eigen materiaal van school. We kijken hier vooral naar wat het beste past bij jouw situatie.

Wil je weten welke leerlijnen wij aanbieden? Bekijk het overzicht hieronder en vraag een inkijkexemplaar aan in onze webshop.

 • Leskaartselector

 • Skillsmeter

 • Leerlijn Techniek Totaal Digitaal

  Techniek Totaal Digitaal, dé complete techniekmethode voor de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Er is een keuze uit een groot aanbod van lessen en met een keuze uit meer dan 100 praktijkopdrachten heeft iedere leerling iets te kiezen.

 • Leerlijn D&P-Totaal

  D&P-Totaal is een vernieuwende leerlijn voor het beroepsgerichte vmbo-programma Dienstverlening en Producten. Het door ons ontwikkelde onderwijsconcept D&P voor vmbo zorgt voor een brede voorbereiding en verkenning én betere aansluiting op vervolgopleiding of praktijk.

 • Leerlijn VT-Totaal

  VT-Totaal is een praktijkgerichte, doorlopende leerlijn voor voertuigtechniek. Voor vmbo-profiel Mobiliteit en Transport is het lesmateriaal ingedeeld naar de profiel- en keuzevakken. Wil je deze indeling loslaten, dan bestel je de boekjes los.

 • Leerlijn PIE-Totaal

  PIE-Totaal is een eigentijdse leerlijn. De inhoud van de boekjes biedt een realistische beroepscontext. Voor onderbouwleerlingen is er PIE-Totaal Oriëntatie op PIE. Deze is in te zetten in de loopbaanoriëntatie en -begeleiding (lob).

 • Leerlijn Mix & Kies

  Wij geloven in werken en leren vanuit de keuzevakken, om op die manier te kunnen oriënteren op het beroepenveld. Oriënteren vanuit de affiniteit en interesses van de leerling.

Heb je hulp nodig?
Wij staan voor je klaar:

Je kunt ons bellen op: +31 85 052 01 36
Of mailen naar: info@mkeducatie.nl

Of vraag meer informatie aan via ons contactformulier