Maak kennis met onze unieke leskaartselector

Met de leskaartselector staan we aan de start van het ontwikkelen van onderwijs met én voor elkaar!

Het delen van lesmaterialen vanuit STO-regio’s

De financiële impuls van Sterk Techniekonderwijs (STO) is door het hele land goed ingezet. Binnen alle regio’s wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een sterke basis voor en een brede oriëntatie op technisch onderwijs.

Wij geven onderwijsadvies en creëren een platform voor lesmateriaal. Dit doen we sámen met scholen, bedrijven en organisaties. Inspirerend, energiek, met lef. En altijd gericht op het samen maken van mooi, interactief en goed onderwijs. Daarom zien wij het als onze taak om al dit prachtige onderwijsmateriaal, dat is ontwikkeld met STO-gelden, beschikbaar te stellen aan iedereen. Dit gebeurt uiteraard alleen in overeenstemming met de regio’s en de betreffende scholen.

Passende lesmaterialen vinden met de leskaartselector

Echter, er is zóveel materiaal. Hoe krijg je dit makkelijk geordend, zodat je goed kunt zoeken en vinden? Daar hebben we een oplossing voor: de leskaartselector.

De leskaartselector is een zoekmachine, waarmee je eenvoudig lesmateriaal kunt zoeken en vinden. Je vindt er kaarten voor de onderbouw en bovenbouw van het vmbo. De lesmaterialen kun je gebruiken als lesvoorbereiding, inspiratie, of gewoon inzetten als materiaal in je lessen.

Voordelen

  • Al meer dan 600 leskaarten beschikbaar.
  • Uitgebreide zoekfunctie.
  • Geschikt onderwijs bij de nieuwste technieken.
  • Inspiratie voor je lessen.
  • Zowel door docent als leerling te gebruiken.
  • Inzet op de V van vmbo: voorbereiden.

Inspiratietool voor curriculumontwerp

Een nieuw (onderbouw)curriculum is ingrijpend. Om duidelijk te krijgen wat je wel wilt, is het fijn om even met een proeftuin aan de slag te gaan. Dat kan met deze leskaartselector: probeer allerlei verschillende soorten lesmaterialen uit! Zo kun je ontdekken wat bij jullie team of leerlingen past.

Zodra je een idee hebt hoe je het curriculum wilt inrichten, ga je aan de slag met het bouwen ervan. Natuurlijk start je niet zonder draagvlak te creëren binnen je team. We geven je graag advies en handvatten bij het opzetten van een curriculum.

Tekst gaat verder onder animatie.

 

Vouchers

Wil je ook gebruik maken van onze leskaartselector? Bestel dan snel een schoollicentie in onze webshop. Je koopt een voucher per school, per jaar:

  • 50 downloads € 321,55
  • 250 downloads € 539,55
  • 500 downloads € 757,55
  • 501 en meer downloads € 866,55*

Je eigen vormgeving

Dit product biedt afname van reeds ontwikkelde leskaarten. Wil jij leskaarten aanbieden in de huisstijl van je eigen school, of volledig op maat bij jouw onderwijs? We informeren je graag over de vele mogelijkheden hierin.

Neem voor meer informatie over leskaarten, het opzetten van een curriculum en de leskaartselector contact op met Lisette Arbeider.

jouw feedback is welkom

We horen graag terug wat je van de leskaartselector vindt. Is het bruikbaar? Mis je nog zoektermen? Of heb je mooie materialen die je ook beschikbaar wilt stellen aan je collega’s? Neem contact met ons op!


*De kaarten zijn gratis; waar betaal ik dan voor?
We vragen een (kleine) vergoeding voor het gebruik van de leskaartselector, omdat we hebben geïnvesteerd in het ontwikkelen van deze software. Ook hebben we veel tijd en energie gestopt in het zorgvuldig metadateren van alle materialen.

Heb je hulp nodig?
Lisette staat voor je klaar:

Je kunt ons bellen op: +31 6 575 47 143