Privacy statement

MK Educatie, gevestigd aan Da Vincilaan 11, 6716 WC te Ede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

MK Educatie kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van MK Educatie, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan MK Educatie verstrekt. MK Educatie kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  •   Uw voor- en achternaam
  •   Uw geslacht
  •   Uw adresgegevens (indien organisatie)
  •   Uw telefoonnummer
  •   Uw e-mailadres
  •   Uw IP-adres

Waarom MK Educatie gegevens nodig heeft

MK Educatie verwerkt uw persoonsgegevens om:

  • Telefonisch of schriftelijk (per e-mail en/of per post) contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt.
  • Onze nieuwsbrief en/of documenten toe te sturen.
  • Goederen en diensten bij u af te leveren.

Hoe lang MK Educatie gegevens bewaart

MK Educatie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

MK Educatie verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Met bedrijven (zoals leveranciers van een digitale leeromgeving/ elo) die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst, om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. MK Educatie blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies* die wij gebruiken

MK Educatie gebruikt alleen technische en functionele cookies, en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij met cookies onze website optimaliseren.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.

Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

* Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van MK Educatie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. MK Educatie gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
Google Analytics

MK Educatie maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van MK Educatie bij Google-zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan MK Educatie te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. MK Educatie heeft hier geen invloed op.

MK Educatie heeft Google geen toestemming gegeven om via MK Educatie verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@mkeducatie.nl. MK Educatie zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

MK Educatie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door MK Educatie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met MK Educatie op via info@mkeducatie.nl.

Tevens willen wij u wijzen op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

https://mkeducatie.nl/ is een website van MK Educatie. MK Educatie is als volgt te bereiken:
Vestigingsadres: Da Vincilaan 11, 6716 WC, EDE
Telefoon: +31 318 52 42 92
E-mailadres: info@mkeducatie.nl

Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 84750707

Laatste wijziging: 10-2-2022

Heb je hulp nodig?
Wij staan voor je klaar:

Je kunt ons bellen op: +31 318 52 42 92
Of mailen naar: info@mkeducatie.nl

Of vraag meer informatie aan via ons contactformulier