Betrokken, flexibel
en altijd dichtbij

Met een bevlogen team van specialisten geven we doelgericht advies binnen het onderwijs. Iedere schoolomgeving is anders en daarom is het advies dat wij geven op maat gemaakt. Met als doel goed, interactief en mooi onderwijs dat alle personen binnen jouw organisatie uitnodigt om te groeien.

Onze visie op onderwijs

Bij MK Educatie bouwen we aan baanbrekend en inspirerend onderwijs voor iedereen. Hierbij staan de belangen van leerling, docent en arbeidsmarkt voorop.

Binnen het onderwijs ontwikkelen, adviseren en trainen we. Ook geven wij lesmateriaal uit voor (beroeps)onderwijs en bedrijfsleven. Wij ontwikkelen toekomstgericht en inspirerend onderwijs, dat leerlingen, docenten en bedrijfsleven met elkaar verbindt. Hierdoor ontstaat er positieve energie en een optimaal resultaat voor iedereen. En natuurlijk een betere aansluiting op vervolgopleiding of praktijk.

Met onze praktische, vooruitstrevende en inspirerende instelling, brengen wij onderwijs naar een hoger niveau. We helpen je graag verder.

Kwaliteiten

Binnen ons team is een open sfeer. Iedereen heeft zijn of haar eigen kwaliteiten en expertise. We durven elkaar om hulp te vragen en we inspireren elkaar. De gezamenlijkheid van ons team nemen we mee in ons werk op en voor de scholen.

Binnen een opdracht wordt goed gekeken wie er wordt ingezet. Wie past bij deze school en bij dit vraagstuk? Is er veel behoefte aan onderwijskundige inhoud of juist aan strakke begeleiding op het proces? Zo gaan we elke keer weer voor de optimale match.

Jarenlange ervaring

MK Educatie is opgericht in 2020. Maar ons team bestaat al veel langer! Wij zijn ontstaan vanuit MK Publishing. Deze educatieve uitgeverij bewijst zich al jarenlang in het onderwijs. Met onder andere VT-Totaal, Techniek Totaal, methode Autotechniek en de technische leergangen. Maar vooral ook bekend door haar hart voor maatwerk.

En werken op maat, of het nu adviezen, middelen of trainingen zijn, is in ons DNA gebleven!