​Grip op ontwikkeling

Ontwikkelen van vaardigheden

Het vervolgonderwijs en bedrijfsleven is op zoek naar mensen met een goede algemene ontwikkeling. Hoe ondersteun jij je leerlingen in deze ontwikkeling? Hoe maak je dit zichtbaar en meetbaar?

Dit kan met de inzet van de Skillsmeter. Een online tool met een 360° feedback module. Met een belangrijke rol weggelegd voor de leerling/student zelf, waardoor deze grip krijgt op de eigen ontwikkeling.

Wat maak je meetbaar?

De ontwikkeling van 21e-eeuwse vaardigheden, executieve functies en vakvaardigheden. In de toekomst wordt dit uitgebreid met andere vaardigheden. Denk aan:

  • Duurzaamheid skills
  • Robotica skills
  • Digitale skills

Daarnaast is maatwerk mogelijk om volledig aan te sluiten bij de behoeften van jouw school.

Skillsmeter is onder andere inzetbaar bij

het ontwikkelen van: ICT-basisvaardigheden, kritisch denken, zelfregulering, communiceren, probleem oplossen, samenwerken, loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB), creatief denken, computational thinking, informatievaardigheden, ondernemendheid, mediawijsheid, sociale en culturele vaardigheden.

Hoe werkt het?

In samenwerking met MK Educatie ontwikkel je de Skillsmeter die bij jouw school past. Wij richten de administratieve omgeving in en ontwikkelen met jou passende opdrachten voor de ontwikkeling van 21e-eeuwse vaardigheden, executieve functies en vakvaardigheden van leerlingen/studenten. Deze opdrachten bestaan altijd uit de vier onderdelen:

  • onderzoeken,
  • voorbereiden,
  • uitvoeren,
  • terugkijken.

Binnen Skillsmeter-trajecten is MK Educatie aanspreekpunt vanuit advies, training en middelen.

Wil jij kunnen bijsturen?

En waarderen op het proces en niet alleen de eindresultaten waarderen?
Neem dan contact met ons op! Ook is het mogelijk om een contactformulier in te vullen. Dan nemen wij contact met jou op.

We geven je graag een introductie op de Skillsmeter.

Informatiebijeenkomst Skillsmeter.

Op woensdag 24 mei nodigen we je uit om onze informatiebijeenkomst in Ede bij te wonen. Graag informeren we je over formatief waarderen en delen we de aansluitende mogelijkheden binnen de Skillsmeter. Ook hoor je hier ervaringen van gebruikers én laten we je zien hoe de tool werkt.

 

Heb je hulp nodig?
Wij staan voor je klaar:

Je kunt ons bellen op: +31 85 052 01 36
Of mailen naar: info@mkeducatie.nl

Of vraag meer informatie aan via ons contactformulier