Hoe zet jij in op de V van vmbo?

Hoe zorg je ervoor dat je leerlingen na het behalen van hun vmbo diploma goed voorbereid zijn op hun verdere toekomst? Binnen het profiel D&P zijn de mogelijkheden zo groot dat dit soms kan overkomen als een ingewikkelde brei.
MK Educatie kan door het bieden van advies en ondersteuning ervoor zorgen dat de breedheid van het profiel niet verzand in richtingloos werken. Samen met jou brengen we structuur en samenhang door bijvoorbeeld profielmodules en keuzevakken met elkaar te combineren tot cursussen.

Wil Boven komt graag met je in contact voor een eerste verkenning van de mogelijkheden.

ACTIE: Vraag nu een proefpakket aan waarin je direct aan de slag kan met een concrete D&P voorbeeldopdracht! Ervaring opdoen vanuit de praktijk! Extra leuk, door het aanvragen van dit pakket kan je een leuke prijs winnen met je klas. In het nieuwe jaar vind je hier meer informatie over op onze LinkedIn pagina.

Met MK Educatie is het nu ook mogelijk om projectmatig met D&P aan de slag te gaan.

Heb jij jouw school ingericht met richtingen binnen D&P? En wil je graag projectmatig werken met je leerlingen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een adviestraject. Projecten op maat, op basis van de eindtermen per richting, met praktijkopdrachten, workshops en werkvormen die aansluiten bij jouw school en jouw team. We richten een volgsysteem voor je in op basis van de eindtermen, zodat je zeker weet dat jouw leerlingen optimaal voorbereid zijn.
Onze adviseur Saskia Pasman inventariseert, adviseert en implementeert deze nieuwe projectmatige manier van werken met jou in jouw school.

Stuur een bericht voor meer informatie.

 

 

 

Heb je hulp nodig?
Wij staan voor je klaar:

Je kunt ons bellen op: +31 85 052 01 36
Of mailen naar: info@mkeducatie.nl

Of vraag meer informatie aan via ons contactformulier