April is de
maand van D&P

April is de maand van D&P bij MK Educatie. Deze maand hebben we diverse acties voor docenten die op zoek zijn naar de leukste leermiddelen voor hun D&P-leerlingen.

bronnenboeken

Hebben wij jouw gegevens in ons systeem? Dan ontvang je ook dit jaar weer gratis bronnenboeken. Zo kun je neuzen in ons aanbod.

Geen bronnenboeken ontvangen? Stuur ons een e-mail op info@mkeducatie.nl dan komen ze zo snel mogelijk ook jouw kant op!

webinar

Op woensdag 20 april van 15.00 tot 17.00 uur organiseren we een gratis D&P-webinar waarin we je meenemen in hoe jij onze D&P-middelen het beste in jouw regio, binnen jouw school en voor je leerlingen kunt inzetten.

In deze editie vertellen Inge Camps (Het Rijks vmbo) en Saskia Pasman (MK Educatie) meer over hoe we met MK Educatie de samenwerking opzoeken met de scholen en wat de voordelen van deze werkwijze zijn voor jou.

Meld je aan voor het webinar! Mail ons op info@mkeducatie.nl.

Gratis gastles op jouw school

Ben jij na het volgen van de webinar zo enthousiast dat je onze middelen wilt aanschaffen? Na aankoop krijg je ook een gratis gastles op jouw school. Samen met een collega van MK Educatie gaan we kijken welk van de beschikbare gastlessen het beste aansluit bij jouw leerlingen.

Meer weten over de leerlijn D&P-totaal?

D&P-Totaal is een vernieuwende leerlijn voor het beroepsgerichte vmbo-programma Dienstverlening en Producten. Het door ons ontwikkelde onderwijsconcept D&P voor vmbo zorgt voor een brede voorbereiding en verkenning én betere aansluiting op vervolgopleiding of praktijk. Lees verder om bijvoorbeeld een kijkje te nemen bij onze cursussen.

Heb je hulp nodig?
Saskia staat voor je klaar:

Je kunt ons bellen op: +31 6 429 02 994