Verbinding vergroot mogelijkheden!

MK Educatie biedt als onderwijskundig adviesbureau op scholen in Nederland ontwikkeling van lesmethodes en leermiddelen op maat aan. Dit doen we in co-creatie met de scholen, docenten en de regio om de school heen. Met als doel om het best aansluitende onderwijs voor leerlingen te ontwikkelen.

Onze onderwijskundigen zoeken hierbij altijd naar de gezonde balans tussen het aanbieden van generieke vaardigheden in een dekkende leerlijn en de ontwikkeling van softskills van leerlingen.

Softskills bestaan o.a. uit: 21e-eeuwse vaardigheden, LOB, ondernemendheid en de executieve vaardigheden.
We bieden een oplossing aan waarbij alle vaardigheden vervlochten zijn in één aanbod.

Pijnenburg Techniek Scouting heeft de laatste jaren met veel zorg en toewijding de SkillsMETER online leeromgeving en app ontwikkeld, waarin de softskills van leerlingen zichtbaar en meetbaar gemaakt worden. Een product geboren uit de behoefte om mensen niet alleen te beoordelen op harde vaardigheden. Ieder mens is namelijk meer dan dat. En met deze kennis kunnen docenten nog beter in hun rol als coach ondersteund worden. Leerlingen kunnen op hun plaats ontdekken wat nu echt het beste aansluit op hun interesse.

De gebruiksvriendelijke SkillsMETER online leeromgeving en app in combinatie met een passend advies van MK Educatie verbreedt de mogelijkheden die jouw school aan de leerlingen kan bieden. Kijk voor meer informatie op: https://www.skillsmeter.org/alles-over

De bezieling waarmee de tool bedacht en gemaakt is nemen wij over en mee in ons werk.
Lisette Arbeider (directeur MK Educatie):
“Met de SkillsMETER.org zijn wij als onderwijsadviesbureau in staat om een totaalpakket aan te bieden waarmee we bijdragen aan onderwijs dat iedere leerling past!”

Op zaterdag 12 november heeft de officiële overdracht plaatsgevonden in de business lounge van Simac in het PSV-stadion in Eindhoven.
De ondertekening, zie foto, door Adri Pijnenburg van Pijnenburg Techniek Scouting en Eric van Schagen, CEO Simac.
Simac is de organisatie waar MK Educatie sinds 1 augustus onderdeel van uitmaakt.

Foto Credit: Beeldboot Gertjan Kooij

 

Samen bouwen aan het onderwijs! Daar hebben we op geproost!

Heb je hulp nodig?
Wij staan voor je klaar:

Je kunt ons bellen op: +31 85 052 01 36
Of mailen naar: info@mkeducatie.nl

Of vraag meer informatie aan via ons contactformulier