Nieuwsbrief nummer 1 van schooljaar 2022-2023 uit

Na een lange warme zomer is het nieuwe schooljaar weer van start. Onze klantenservice staat voor je klaar. Heb jij een vraag over je bestelling, licenties, de leerlijn waarmee je werkt? Of heb je een andere vraag? Collega Judith helpt je graag verder!

We zijn bereikbaar via info@mkeducatie.nl en telefonisch op 0318-524292. Of neem een kijkje bij de veelgestelde vragen op onze website. Mogelijk vind je daar al antwoord op jouw vraag.

De wondere wereld van 2D en 3D

Dat 3D printen te gek is hoeven we vast niet te vertellen. Maar wist je dat je ook heel gave dingen kan doen met een lasersnijder of een 3D-pen?

In TT 2D/3D, de nieuwste cursus in Techniek Totaal Digitaal, leert de onderbouwleerling hier alles over. Ze maken tekeningen in een tekenprogramma, leren de machines veilig te bedienen en de achterliggende theorie.

De opdrachten zijn creatief, uitdagend en leuk voor de leerling: maak bijvoorbeeld een boomhut voor in een kamerplant, een geduldspelletje of ontwerp en bouw een gegraveerd bakje uit lasergesneden delen.

Er zijn twee verschillende eindopdrachten: het maken van een flipperkast met behulp van de lasersnijder en het ontwerpen en maken van een monster op de 3D-printer. In beide opdrachten kan de leerling haar of zijn ontwerpskills kwijt en laten zien goed met de machines overweg te kunnen.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie.

Snelle en goede service bij gebruik LearningBOX

Bij onze Totaal-leerlijnen kun je gebruik maken van de digitale leeromgeving LearningBOX. Om nieuwe en bestaande relaties volledig te ondersteunen, beschikt LearningBOX over een deskundige en gemotiveerde servicedesk. Zij helpen je graag verder bij vragen over LearningBOX.

Bij aanvang van ieder schooljaar verzorgen zij de volledige inrichting van de digitale leeromgeving. Zo is jouw LearningBOX klaar voor gebruik door docenten en leerlingen.

Het inrichten bestaat uit het aanmaken van de accounts voor de docenten en leerlingen, de klassen worden vooraf ingedeeld en ingericht, het aanmaken van de opleiding(en) en ook de volgformulieren om dagelijks de leerlingen te kunnen volgen in hun schoolwerk.

Bereikbaarheid
De LearningBOX servicedesk is elke werkdag tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar voor zowel docenten als leerlingen als ook praktijkbegeleiders/ leermeesters.

Bellen met 040-2582000 is het snelste en meest concreet.
Of mail naar learningbox@simac.com.

De service aan LearningBOX past uitstekend bij de kwaliteitsgedachte binnen MK Educatie. Wij adviseren u bij vragen en gewenste ondersteuning zeker gebruik te maken van de servicedesk.

We wensen je een fantastisch schooljaar 2022-2023!

Heb je hulp nodig?
Wij staan voor je klaar:

Je kunt ons bellen op: +31 85 052 01 36
Of mailen naar: info@mkeducatie.nl

Of vraag meer informatie aan via ons contactformulier