Een speeltuin met al meer dan 600 leskaarten

Met trots presenteren wij de leskaartselector. Een handige tool waarmee je eenvoudig lesmateriaal kunt zoeken én vinden. Een bron met al meer dan 600 leskaarten voor po en vmbo. Een inspirerende proeftuin als je jouw curriculum wilt herontwerpen.

Het delen van lesmaterialen vanuit STO-regio’s

Vanuit MK Educatie geven we onderwijsadvies. Daarnaast creëren we met deze selector een platform voor lesmateriaal. Dit doen we samen met scholen, bedrijven en organisaties. In veel gevallen zijn onze projecten georganiseerd vanuit Sterk Techniekonderwijs (STO).

Daarom zien wij het als onze taak om al het prachtige onderwijsmateriaal, dat is ontwikkeld met STO-gelden, beschikbaar te stellen aan iedereen.

Passende lesmaterialen vinden met de leskaartselector

Er is zóveel materiaal…! Hoe krijg je dit makkelijk geordend, zodat je goed kunt zoeken en vinden? Daar hebben we een oplossing voor: de leskaartselector. Een uitgebreide zoekmachine, waarmee je eenvoudig lesmateriaal kunt zoeken en vinden.

Je vindt er kaarten voor het po en de onder- en bovenbouw van het vmbo. De lesmaterialen kun je gebruiken als lesvoorbereiding, inspiratie, of gewoon inzetten als materiaal in je lessen.

Voordelen

  • Al meer dan 600 leskaarten beschikbaar.
  • Uitgebreide zoekfunctie.
  • Geschikt onderwijs bij de nieuwste technieken.
  • Zowel door docent als leerling te gebruiken.
  • Eigen vormgeving mogelijk, bijvoorbeeld in de huisstijl van school.
  • Inzet op de V van vmbo: voorbereiden.

Proeftuin voor curriculumontwerp

En de leskaartselector kan meer! Een nieuw (onderbouw)curriculum is ingrijpend. Om duidelijk te krijgen wat je wél wilt, is het fijn om even met een proeftuin aan de slag te gaan. Dat kan met deze leskaartselector: probeer allerlei verschillende soorten lesmaterialen uit! Arrangeer naar hartenlust en ontdek wat bij jullie team of leerlingen past.

Schoolvouchers

Wil je ook gebruik gaan maken van onze leskaartselector? Bestel dan een schoollicentie in onze webshop.

Of neem direct contact op met onze adviseur Lisette Arbeider:
06-57547143 | lisette.arbeider@mkeducatie.nl.

Met de leskaartselector staan we aan de start van het ontwikkelen van onderwijs met én voor elkaar!

 

Heb je hulp nodig?
Lisette staat voor je klaar:

Je kunt ons bellen op: +31 6 575 47 143